Koning Boudewijn Stichting

Feest in de Caravan!

17.02.2020
Caravan d'Experience

Caravan d'Expérience, een unieke spel- en ontmoetingsruimte, opent z'n deuren op 7 maart 2020 met een zot schietkraam, olifanten-en piratengezichten, circus en spel,... gratis hapjes én drankjes!

Caravan d’Experience, derde van onze Kinderarmoede Hackaton in 2019, is een uniek project in Lede. Kinderen en ouders zijn samen welkom voor tal van activiteiten zoals boeken lezen, zich verkleden, gezelschapspelletjes spelen, circus acrobaten worden, etc… Af en toe komt een buurtorganisatie ook nog een eigen activiteit organiseren. Afwisseling genoeg dus voor avonturiers van alle leeftijden!

Bij mooi weer is het speelterrein de Caravan en het park van Mesen, bij slecht weer, is het afspreken in het woonzorgcentrum van Lede zelf.

Kinderen van alle leeftijden zijn, samen met hun ouders, welkom op deze fantastische en gratis samen-speel-plek. Caravan d’Experience is de ideale plek voor ouders om samen met kind(eren) tijd door brengen en om andere ouders of organisaties uit de buurt te leren kennen.

Kom het snel ontdekken!

Adres:

Woon-zorgcentrum Markizaat
Willem de Bettelaan 2
9340 Lede

Open elke eerste zaterdag van de maand van 10:00 tot 12:00

Meer info over Caravan d’Experience